Mobil- och apputveckling

Mobil- och apputveckling

Idag är världen uppbyggd kring mobila enheter och ett ständigt behov av uppkoppling. Detta har lett till ett markant ökat behov av apputveckling och teknologier som förbättrar det digitala flödet och förenklar arbetsuppgifter för konsumenter och företag i alla branscher.

Din idé kan skräddarsys med vår erfarenhet

Developers Shore har byggt vår mobil- och apputveckling genom att erbjuda spetskompetens inom ramverk som förbättrar upplevelsen för iOS, Android, Windows med flera. Våra utvecklare brinner för att följa med i utvecklingen av hybridlösningar som riktar sig till flera av operativsystemen. Ett exempel på detta är React Native som är utvecklat av Facebook och som kombinerar iOS och Android – men vi begränsar oss givetvis inte bara till det. 

Developers Shores stora nätverk av kunniga IT-utvecklare ligger alltid steget före för att omedelbart snappa upp den senaste tekniken. Vårt dedikerade utvecklingsteam sitter i Ukraina som är ett av världens främsta länder inom IT-utveckling vilket möjliggör att vi kan erbjuda rimliga priser och stor kunskap i ett och samma paket. Lång erfarenhet har gjort att vi kan ta ställning till de flesta problemlösningar vi stöter på. Vi kan ta över och sätta oss in i pågående projekt såväl som att bygga lösningar från grunden. Vi kan bidra med hjälp från vag idé till färdig lansering och självklart testar vi alltid mjukvaran innan leverans.

Apputveckling för iOS

För att bygga appar för iOS går det att använda flera programmeringsspråk och ramverk vilka går att göra stordåd med. Vissa är betydligt enklare medan andra, som exempelvis det nyskapande SwiftUI, kan klassas som fullfjädrat beträffande smidigheten vid överflyttningen mellan kod och visuell design. Apple arbetar kontinuerligt med att ta fram nya uppdaterade verktyg som åstadkommer innovativa användargränssnitt, unika AR-upplevelser och förmåga att göra apparna mycket anpassningsbara till alla Apples plattformar. På Developers Shore följer vi alltid med i senaste utvecklingen för att ge dig den bästa lösningen.

Apputveckling för Android

Android, ägt av Google Inc, är ett annat stort mobilt operativsystem som riktar sig till smartphones och pekplattor. Apputvecklingen inom Android går stadigt framåt och förenklar kodning och struktur med programmeringsspråk som Java eller Kotlin med flera. Behöver ditt företag applikationer inom Android så färdigställer vi dem snabbt till ett förmånligt pris.

Grafisk bild av man vid laptop med en robotarm som kommer ut från skärmen

Mobilutvecklingstjänster för flera operativsystem

Flera av våra kunder behöver appar som fungerar överallt, närsomhelst, till alla operativsystem. Om du vill bygga applikationer som är avsedda för flera operativ, så kallad hybrid apputveckling, finns flera metoder att tillämpa. Ramverk som NativeScript, Ionic och React Native, har vunnit stor popularitet och gör det enklare än någonsin att skapa och anpassa appar för flera mobila operativsystem. Hör med oss så berättar vi mer!

Behöver du skala upp ditt tech-team? Vi hjälper dig hela vägen fram i mål.

Fyll i formuläret

Träffa utvecklare

Börja jobba

Behöver du skala upp ditt tech-team? Vi hjälper dig hela vägen fram i mål.